Beveiliging met honden

Van Gool Security heeft een eigen hondenbrigade, alle hondengeleiders zijn in het bezit van honden die volgens de richtlijnen van het Ministerie van Justitie  gecertificeerd zijn, evenals de combinatievorming. Tevens wordt door het volgen van wekelijkse trainingen de kwaliteit van de combinatie optimaal gecontinueerd. Voor de klant de garantie om waar nodig over een kwalitatief hoogwaardige combinatie van geleider en hond te kunnen beschikken.

De aanwezigheid van een hondengeleider met hond werkt preventief. Het geeft een extra zekerheid en het verhoogd de veiligheid aanzienlijk, zij vormen immers een koppel en in feite een dubbele bezetting.

Hondengeleiders zijn onmisbaar gebleken bij evenementen, mobiele surveillance en alarmopvolging. Ook bij bijzondere tijdelijke projecten, zoals inbraakgevoelige bouwterreinen en het beveiligingen van high risk objecten is de hond een zeer bruikbare schakel in het geheel. Het is gebleken dat het de zekerheid op het uitblijven van calamiteiten aanzienlijk verhoogd.

Bij Van Gool Security bent u dus ook voor hondenbeveiliging aan het juiste adres.

Informeer ook naar de mogelijkheden voor inzet van drugshonden tijdens evenementen en speurhonden menselijkere geuren.